Timmerwerken, afbouw & onderhoud

Naast de vloeren verrichten we timmerwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. Zoekt u een timmerman (klussenman) die zijn vak verstaat, dan kunt u bij ons vragen naar de mogelijkheden voor verbouw, afbouw, renovatie en klussen voor in en om het huis.

Naast houten plinten kunnen wij uw pand ook voorzien van RVS plinten voor een strak en modern  interieur. Of denkt u aan traprenovatie? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onderhoud van een siergrindvloer/marmerkorrelvloer:
Gewoon stofzuigen volstaat! Bij morsen van koffie of wijn haalt u er eenvoudig uit met een harde borstel en lauw water. Geen groene zeep gebruiken. Een dichtgezette vloer kunt u dweilen. Belangrijk hierbij is dat u schoon water gebruikt. Bij een open structuur vloer is het belangrijk dat het vuile water nadien opgezogen wordt met een waterstofzuiger zodat uw siergrindvloer schoon blijft. Wilt u uw siergrindvloer eens een extra frisse schoonmaakbeurt geven? Dat kan! Wij hebben een zeer professionele reinigingsmachine waarmee we deze werkzaamheden voor u kunnen verzorgen.