Welkom bij Vloerenbedrijf Tol uit Drenthe

Sinds januari 2006 richt ons vloerenbedrijf te Beilen in de provincie Drenthe zich met name op het adviseren en aanbrengen van siergrindvloeren, Marmerkorrelvloeren, troffelvloeren / mortelvloeren, coatingvloeren en wandcoating, gietvloeren zowel industriële gietvloeren als onze design gietvloeren The Precious Floors. Wij verwelkomen u graag in onze nette showroom van ons vloerenbedrijf waar we u uitgebreid kunnen voorlichten over deze stijlvolle kunststof vloeren. Onder het genot van een kopje koffie kunt u zelf onze vloeren ervaren en indien gewenst ontvangt u van ons een kleurenkoffer in bruikleen.

De werkzaamheden van ons vloerenbedrijf uit Drenthe

  •  Levering en applicatie van siergrindvloeren, marmerkorrelvloeren, troffelvloeren / mortelvloeren, coatingvloeren en wandcoating en gietvloeren in de gehele provincie Drenthe en ruim daarbuiten.
  • Advies en begeleiding bij ons vloerenbedrijf in midden Drenthe.
  • Timmerwerkzaamheden, een timmerman die zijn vak verstaat, afbouw en onderhoud in Drenthe plus een straal van 50 km.
  • Storten van betonvloeren van kleinere oppervlakte bijvoorbeeld garagevloeren.
  • Tevens afwerken (vlinderen) van betonvloeren.

Onze vloeren worden toegepast in woningen, winkels, kantoren, showrooms, agrarische sector, horeca, garages en zelfs voor uw buitenterras. Ook voor afbouw, onderhouds- en timmerwerkzaamheden, onderhoudsadvies en (jaarlijkse) reiniging van uw siergrindvloer zijn wij u (particulier of bedrijf) graag van dienst.

Of u nu woonachtig bent in Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel of daarbuiten wij helpen u graag als professioneel vloerenbedrijf.

Prijs-kwaliteitverhouding van ons vloerenbedrijf

Ons vloerenbedrijf hanteert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarbij het persoonlijke contact met onze klanten gecombineerd met ons vakmanschap en service voorop blijven staan.

U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen en zo zelf ervaren wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u nog vragen over vloeren van ons vloerenbedrijf uit Beilen te Drenthe, neem dan contact met ons op.